ГЕЙМИНГ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ
Nitro 5

Доминиращи спецификации

Microsoft©
Windows 11 Home1
Microsoft©
До
12-о поколение
Процесор Intel© Core i7
До
Серия Geforce RTX 30
графичен процесор за лаптоп
До
32 GB, 3200 MHz
DDR4 памет
До
2 TB, GEN 4
2 x M.2 PCIe, RAID 0

Покорете света на игрите с комбинираната мощ на процесор от 12-о поколение Intel® Core™ i71 и серия графични процесори NVIDIA® GeForce RTX™ 30 (напълно оптимизирани за максимум MGP). Конфигурирайте лаптопа си за максимална скорост и огромно пространство за съхранение с два слота за GEN 4 M.2 PCIe и до 32 GB DDR4 3200 RAM.

Конструиран за гейминг от
следващо поколение

До
14 Ядра
6P ядра + 8E ядра
До
20 Нишки
Потока

Процесори от Intel® Core™ 12-о поколение ви осигуряват превъзходна гейминг производителност, докато предоставят гъвкавост за безпроблемно изпълняване на многозадачност. Иновативната нова архитектура съчетава правилното ядро с правилното работно натоварване, така че изпълняващите се на заден план задачи няма да прекъсват играта ви, давайки ви свободата да чатите, сърфирате, предавате поточно, редактирате, записвате и играете, без да пропускате и секунда от действието.

ВИДЕОКАРТА NVIDIA® GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30

Най-новата графика се захранва от RTX Ampere архитектура от 2-о поколение на NVIDIA, за да ви предостави най-реалистичната графика с лъчево трасиране и авангардни функции с изкуствен интелект, като например NVIDIA DLSS. Новите технологии Max-Q също използват изкуствен интелект, за да направят възможно производството на тънки, високопроизводителни лаптопи, които да са по-бързи и по-добри от всякога.

ПОВИШЕТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

NVIDIA DLSS дава мощност на игрите с безкомпромисно качество на изображенията. Увеличете настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.

ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ

Лъчевото трасиране е Свещеният Граал в графиката. То симулира начинът, по който светлината се държи в реалния свят, за да създаде най-реалистичната и потапяща графика.

ОПТИМИЗИРАНА МОЩНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

NVIDIA Max-Q е набор от технологии, захранвани от изкуствен интелект, които оптимизират лаптопите, за да предоставят висока производителност в тънки форми.

СЪВЪРШЕНА КАРТИНА.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗ.

До
15.6/17.3
размер на екрана
До
QHD
2560x1440
До
16 MHz
Честота на опресняване
До
3 MS
Време за реакция

Със светкавично бърза честота на опресняване от 165 Hz и време на реакция от 3 ms2 гейминг сесиите ще бъдат плавни, без прекъсвания и без конкуренция. Вече можете да правите изстрели, разчитайки на бързите си рефлекси, с абсолютна точност и с минимално раздвояване на изображенията.

Вкл. на MUX, изкл. на MUX

С включената технология с превключвател MUX можете да дезактивирате интегрираната видеокарта с цел увеличаване на производителността в игрите за сметка на живота на батерията.

Охладен до съдършенство

Новият усъвършенстван корпус разполага с няколко скрити коза във формата на охлаждане с два вентилатора, два входящи отвора (отгоре и отдолу) и дизайн с четири изходни отвора. Отворете помощното приложение NitroSense за допълнително управление и поемете контрол върху скоростите на вентилатора, осветлението и други.

Охлаждане с два вентилатора

Четири изходни отвора

Засмукване на въздух отгоре

NitroSense

Ключът към победата

Внесете емоция с RGB клавиатурата с 4 зони1 и поемете контрол над скритите функции на лаптопа чрез специализирания клавиш NitroSense. Клавишите WASD и тези със стрелките също са акцентирани за лесна видимост за напрегнатите моменти.

Зашеметяващ звук

По-добрият звук дава предимство над конкуренцията, както и по-завладяващо изживяване чрез двойните 2 W високоговорители. С DTS:X® Ultra звуците са ясни и могат да бъдат предадени в 3D пространствена звукова среда, която ви позволява да чувате откъде идват опонентите ви с изключителна прецизност.

Убийствена свързаност

С Intel® E2600 Ethernet Controller на Killer, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i и Control Center 2.0 имате на разположение всички необходими инструменти, за да разчистите онлайн конкуренцията. Вие заслужавате ниските нива на закъснение и надеждната връзка, които само мрежите Killer могат да предложат.

Intel© Killer E2600

Killer E2600 автоматично засича, класифицира и приоритизира мрежовия трафик, като гарантира, че най-важните данни се предават бързо с 1 Gbps пропускателна способност.

Intel© Killer Wi-Fi 6 AX1650I

Поддържано от изцяло нова Wi-Fi 6 технология с използване на канали от 160 Mhz, това предоставя 2,4 Gbps теоретична пропускателна способност и свръхмодерна производителност.

Killer Control Center 2.0

Този вълнуващ нов интерфейс позволява на геймърите и потребителите на компютри с много високи характеристики да анализират, оптимизират и управляват мрежовата производителност на своите компютри с лекота.

Множество портове

HDMI 2.1
високоскоростен
USB 3.2 ОТ 1-ВО ПОКОЛЕНИЕ
SuperSpeed USB 5 Gb/s
USB 3.2 TYPE-A ОТ 2-РО ПОКОЛЕНИЕ
10 Gb/s + зареждане при изключено състояние
THUNDERBOLT™ 4
40 Gb/s USB-C

Включете всички ваши периферни устройства в пълния набор от портове, включително HDMI 2.1, Intel® Thunderbolt™ 41 и най-новия стандартен USB 3.2 с поддръжка от 1-во и 2-ро поколение.