Останете Яростни
PREDATOR
HELIOS 300

Запалете двигателите

Microsoft©
Windows 11 Home1
Операционна система
До
12-о поколение
Процесор Intel© Core i7
До
Серия Geforce RTX 3080
графичен процесор за лаптоп
До
32 GB, 3200 MHz
DDR4 памет

Този лаптоп с процесор от 12-о поколение Intel® Core™ i71 ще вземе библиотеката ви с игри, ще я постави пред вас и ще ви вдъхне увереност да я предизвикате. Helios не само изглежда добре, докато възпроизвежда кадър след кадър, но също така тази подсилена с RTX машина е напълно оптимизирана за максимална графична мощност.

Конструиран за гейминг от
следващо поколение

До
14 Ядра
6P ядра + 8E ядра
До
20 Нишки
Потока

Процесори от 12-о поколение Intel® Core™ ви осигуряват превъзходна гейминг производителност, докато предоставят гъвкавост за безпроблемно изпълняване на много задачи едновременно. Иновативната нова архитектура съчетава правилното ядро с правилното работно натоварване, така че изпълняващите се на заден план задачи няма да прекъсват играта ви, давайки ви свободата да чатите, сърфирате, предавате поточно, редактирате, записвате и играете, без да пропускате и секунда от действието.

NVIDIA® GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30

Най-новата графика се захранва от RTX Ampere архитектура от 2-о поколение на NVIDIA, за да ви предостави най-реалистичната графика с лъчево трасиране и авангардни функции с изкуствен интелект, като например NVIDIA DLSS. Новите технологии Max-Q също използват изкуствен интелект, за да направят възможно производството на тънки, високопроизводителни лаптопи, които да са по-бързи и по-добри от всякога.

ПОВИШЕТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

NVIDIA DLSS дава мощност на игрите с безкомпромисно качество на изображенията. Увеличете настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.

ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ

Лъчевото трасиране е Свещеният Граал в графиката. То симулира начинът, по който светлината се държи в реалния свят, за да създаде най-реалистичната и потапяща графика.

ОПТИМИЗИРАНА МОЩНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

NVIDIA Max-Q е набор от технологии, захранвани от изкуствен интелект, които оптимизират лаптопите, за да предоставят висока производителност в тънки форми.

УСЪВЪРШЕНСТВАНО ОХЛАЖДАНЕ

89 перки
5-О ПОКОЛЕНИЕ AEROBLADE™
Технология с 3D вентилатор
Течен метал
Термопаста
Автоматично
COOLBOOST™
Управление на вентилатора

Като високопроизводителен геймърски лаптоп, Helios 300 включва само най-доброто, най-съвременно охлаждане: специално проектирана технология с вентилатор от 5-о поколение AeroBlade™ 3D и охлаждащите ефекти на термопаста с течен метал върху вече водещия в индустрията процесор от 12-о поколение Intel.

Една скорост: Бърза

17.3-инчов
QHD IPS
2560 x 1440
До
165 HZ/3 MS
Честота на опресняване + скорост на реакция
Поддръжка
NVIDIA® G-SYNC®
Технология
Поддръжка
NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS®
Динамично превключване на дисплея

С до 17,3 инча на зашеметяващ QHD панел високата честота на опреснявате и бързото време на реакция на Helios 300 поддържат плавността и високата скорост на играта, а NVIDIA® G-SYNC® елиминира всяко възможно накъсване.

Клавиатура за тотален контрол

За всеки клавиш
RGB
Мини LED
Подсветка
Turbo
Бърз клавиш за овърклок
PREDATORSENSE™
Бърз клавиш за помощното приложение

Накарайте тази клавиатура с RGB подсветка за всеки клавиш1 да засияе с мини LED1 подсветки, които са по-ярки, изискват по-малко мощност и са по-равномерни на цвят (с по-малък ореол) от тези, които не са мини LED. Отворете PredatorSense™, за да персонализирате допълнително RGB според собствения си стил.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ С PREDATORSENSE™

Отворете PredatorSense™ и смесете и съчетайте цветовете по какъвто начин желаете. Независимо дали искате да коригирате RGB чрез осветлението на Pulsar за конкретна тема, да управлявате овърклока, или да увеличите максимално скоростите на вентилатора, можете да направите всичко това от едно леснодостъпно приложение.

п

Осветление на Pulsar

Овърклок

Управление на вентилатора

Сложете край на забавянето

Intel®
KILLER™ E2600
2.5G Ethernet
Intel®
KILLER™ WI-FI 6E
6 GHz лента

С Intel® E2600 Ethernet Controller на Killer™, Intel® Wi-Fi 6 AX1675i на Killer™ и поддръжка за честотната лента Wi-Fi 6E имате на разположение всички необходими инструменти, за да разчистите онлайн конкуренцията.

Останете свързани

Включете всички ваши периферни устройства в пълния набор от портове, включително HDMI 2.1, MiniDP и поддръжка за пълния набор от USB 3.2 от 1-во и 2-ро поколение. Thunderbolt™ 4 поддържа също така DisplayPort функционалност и Power Delivery3, а най-новата спецификация на HDMI 2.1 ви позволява да използвате външен дисплей, като например 4K при 120 Hz.

  • A - DC-IN
  • B - TYPE-C THUNDERBOLT™ 4
  • C - HDMI 2.1
  • D - MINI DISPLAYPORT 1.4
  • E - USB3.2 GEN2 WITH POWER-OFF CHARGING
  • F - USB3.2 GEN2
  • G - K-LOCK
  • H - RJ-45 ETHERNET
  • I - USB3.2 GEN1
  • J - AUDIO JACK

DTS:X© ULTRA

Превърнете които и да било слушалки или високоговорители в 360° система за съраунд звук от висок клас, позволяваща ви да се насладите на любимите си филми, музика и игри с реалистичен пространствен звук.